Protest proti násilí na křesťanech vyvolal agresivní odezvu muslimů

Vím, že se lidem příliš nechce číst o špatných zprávách. Mne taky ne, ale myslím si, že některým zprávám je potřeba věnovat pozornost, protože nežijeme v ideálním světě a máme jistou zodpovědnost za věci, které se dějí. Nebo za ty věci, které se můžou stát. 

30.11.2013 Kolín nad Rýnem, Německo
Okolo 50 lidí přišlo v Kolíně nad Rýnem podpořit dobrou věc - prostest proti násilí na křesťanech. Fakta pobouřila ale přihlížející muslimy, jež se projevovali agresivně proti pokojným protestujícím. Policie, jež měla dohlížet na pořádek jen zpoza a laxně přihlížela situaci, takže museli protestující útoky odvracet sami. Muslimové se snažili zdemolovat reproduktory, křičeli na demonstranty, někteří se začali i bít. Policie byla několikrát žádána skrze reproduktory o poskytnutí ochrany pro protestující. Ačkoli věděli o útocích, neudělali nic.

Po dalších 15-20 minutách, kdy útoky pokračovaly, popadl jeden z muslimů mikrofon a rozbil jej o zem. Snažil se uniknout po schodech katedrály, jsem za ním běžel, abych jej přinutil si lehnout na podlahu. Najednou se policie probudila, potýkala se s náma oběma a řekla mi ať se uklidním. Myslím, že jsem byl jediný klidný člověk v této situaci, ale protože jsem očekával, že policie bude opět jen přihlížet, instinktivně jsem cítil, že mám právo zastavit toho chlapa. A byla to správná věc, protože jinak by ten chlap zmizel. Nyní čelím obvinění proti "úmyslnému ubližování".


Volnější překlad na základě článků zde http://vladtepesblog.com/2013/12/04/cologne-germany-aggressive-muslims-disturb-protest-against-persecution-of-christians-police-watch-idly/

Hlavní videa

Zobrazeno 952×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz