Invitation

 

Nejednej tak, jak Ti říkají, že máš jednat! Vše potřebné pro život máš ve svém nitru..

Ty žiješ svůj život, nikdo jiný, žij, tak jak Ty sám chceš.. podle své podstaty..

Vykašli se na výhružky, na tresty, na obavy, co na to ostatní.. to vše Ti jenom brání v tom být skutečně tím, kým jsi. Nemůžeš potlačit svoji přirozenost.. to nikdy nepůjde.. Tvoje přirozenost je čistá, průzračná, férová,.. chceš-li žít v pravdě, obrať se do svého nitra..

 

Zobrazeno 1946×

Komentáře

JiKu

manime: Už jsem si všiml, že si pletete podmínku nutnou s podmínkou postačující, teď vidím, že neumíte ani negovat.

Ale raději se zeptám: Vás to nikdo nikdy neučil (třeba ve škole), nebo učil, ale myslíte si, že to k myšlení a životu není potřeba? A nebo to umíte a tyhle diskusní podrazy děláte schválně?

Pokud by nastala náhodou ta situace, že to neumíte a umět chcete, tak můžeme na signálech uspořádat kurs elementární logiky.
(Logika,je vědecká disciplína, prosím. To není názor namyšleného JiKu, který si myslí, že sežral všechnu moudrost.)

manime

JiKu: Ano ano.. máte ve všem pravdu.. ukončeme to. Nechci investovat svoji energii a čas do něčeho, co není konstruktivní debata, kde vše vidíte černě a vykládáte si myšlenky podle svého, místo toho, aby jste se snažil pochopit.. takto vznikají hádky a rozpory.. cítím, že mě chcete někam dotlačit.. ale přitom já nikoho nikam netlačím.. popisuju jenom svoje zážitky, to, co vnímám, to, o co bych se chtěla podělit.. vnímám bolest jiných, i proto píšu.. já kdysi byla hodně ztracená a trvalo mi, než jsem našla jakýsi signál, kudy se dát.. moje zkušenosti nelze aplikovat na všechny ve stejné situaci, toho jsem si vědoma .. ale já jsem byla kdysi tak zoufalá natolik, že kdyby mi tohle řekl někdo na začátku vší té bolesti, ušetřila bych si mnoho trápení a úzkostných chvil přeji (upřímně)hezký den

Zobrazit 21 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz